Explore Sweden

Halmstad


Se och göra i halmstad

Se & göra

Vinterbada

Upplev vinterns krispigaste upplevelse tillsammans med erfarna instruktörer från Multifit. Aktiviteten riktar sig till den som intresserar sig för att vinterbada, och vill göra det tillsammans med Multifit. Under två timmar går ni igenom de momenten som gör dig trygg i vinterbadandet och ökar samtidigt din förmåga att kunna känna njutning av upplevelsen.

SUP - Stand Up Paddle

Vill du ge dig ut på äventyr till havs, utmana din balans och möta vågorna? Testa då på Stand Up Paddle. Det finns flera olika vackra sträckor att välja mellan, och oavsett vart du väljer att paddla din sträcka så bjuder Halmstad kust på otroligt vackra naturupplevelser.
Under sommaren har Tylösand Beachcenter öppet varje dag mellan 20:e juni och 20:e augusti. På Tylösands strand, precis nedanför Hotel Tylösand erbjuder dom uthyrning av Stand Up Paddle brädor. 

restauranger i Halmstad

Äta & dricka

Titus Tapas

Titus Tapas är Halmstads version av de läckra smårätterna i det spanska köket, vilket innebär att dom blir influerade, inspirerade och hämtar smakerna från hela världen, på andra sidan jordklotet eller i Harplinge. 
På restaurangen är det crossoverkänsla, opretentiös stämning och högsta kvalitet som ligger i fokus. Besöker du restaurangen ska du räkna med högtryck i det öppna köket där nytänkande smårätter överraskar, kompletterar och utmanar.

Lindas Ekocafé

Endast 10 minuter från centrala Halmstad hittar du charmiga Lindas Ekocafé, i en fantastiskt lantlig miljö. Där serveras det hembakt fika och slowfood och det är fokus på ekologiska och lokalproducerade råvaror. Caféet finns i ett gammalt stall på Röinge Kronogård och är inrett med charmiga och personliga detaljer. Medans du är på plats kan du passa på att spana in grannen Patriks Prylar, en unik inredningsbutik som är fylld av annorlunda prylar, återbrukade, gamla och nya. 

hotell i Halmstad

Övernattning

Hotel Tylösand

Besök Hotel Tylösand, hotellet med Sveriges mäktigaste strand, smakupplevelser att minnas länge, vackert designade rum, ett prisbelönt spa och mötesplatser som inspirerar. 
På hotellet finns det fyra olika restauranger; Restaurang Tylöhus som serverar en svensk À la carte meny, Leifs bar & grill som är en köttkrog som är öppen under sommar säsongen, Leifs pizzeria som serverar ångande nygräddade pizzor året runt och till sist Titus tapas som serverar tapas under sommarsäsongen. 

Kottehusen

De små husen mitt på stranden är ungefär 10 kvadratmeter stora och är mysigt inredda med allt du kan tänkas behöva för en unik upplevelse vid havet, dusch och toalett finns i det närliggande servicehuset. Utanför varje kottehus finns det er egna lilla altan där en välsmakande frukostkorg står varje morgon. Luta dig tillbaka och njut av den underbara havsutsikten och ljudet av vågorna som slår på första parkett.